Diumenge estarà ple d’emocions a la Bombonera

El de diumenge serà un gran partit de bàsquet sense cap mena de dubte però al seu entorn passaran moltes coses. Els dos equips mostraran el seu rebuig contra la Guerra d’Ukraina just abans del partit en una acció que protagonitzaran els 5 inicials i els àrbitres.

A banda d’això i durant el descans, l’esquiador Joan Verdú, rebrà la distinció de soci d’honor. Verdú va ser nové en el gegant dels darrers Jocs Olímpics d’Hivern de Pequín. El millor resultat que mai ha fet un andorrà en aquest event. Verdú, en un altre fet sense precedents a Andorra, ha estat el dominador de la Copa d’Europa de gegant.

El partit de diumenge estarà dedicat a donar suport a la causa de les malalties minoritàries. L’AMMA comptarà amb una paradeta al hall de pavelló en la que es podran adquirir articles de merxandatge de l’associació.  Per altra part, tres empreses del nostre grup de patrocinadors volen ajudar a la feina que fa AMMA i ho faran d’una manera ben original diumenge. Vallnord-Pal Arinsal, Caldea i UndercoverLab faran un donatiu i el vincularan a alguns aspectes estadístics del joc. Com millor jugui l’equip, més gran serà el donatiu.

Durant el descans, tots els equips de la base del club seran presentats davant dels aficionats. Una jornada sempre festiva que la pandèmia ens va privar de fer la darrera temporada.

Serà un diumenge de moltes emocions.

Deixa un comentari

Previous post La FAF més solidària
Next post Les pistes Avet i Àliga de Grandvalira superen l’’snow control’ previ a les Finals de la Copa d’Europa d’esquí alpí 2022

Descobriu-ne més des de ElPrincipat.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continua llegint