Divendres, el primer títol en joc pel Morabanc

El proper divendres, el Morabanc Andorra es pot dir que inicia oficialment la temporada. Ho farà amb el títol de la Lliga Catalana, en joc (cal recordar que el va guanyar el curs 2018-2019). El seu rival: la Penya que enguany ha fet un equip amb clares aspiracions per estar a la part alta de la Liga Endesa. Està clar que tot això són teories, ja que després tot canvi si la pilota entra en el cercol o no. L’entrada del laboratori farmacèutic Grífols al consell d’administració de l’entitat badalonina ha donat més poder econòmic a la Penya que, per exemple ha pogut repescar a Pau Ribas i fitxar a Ante Tomic, per dir dos clars exemples.

Dit això, el Morabanc Andorra seguirà amb la filosofia feta etiqueta #maipor davant els verd i negres. La pretemporada s’ha saldat amb dues derrotes molt diferents. Plantant cara al FC Barcelona de “Saras” i sucum bint a les primeres de canvi davant el Manresa de Pedro Martínez. Però divendres tot ha de ser diferent. Els jugadors tricolors han sumat descans i entrenaments i axò ha de fer que la plantilla arribi amb millors condicions al partit de divendres, que la que va arribar davant Manresa, el passat diumenge.

A tenir present: la direcció de joc de Sergi Garcia; el protagonisme en atac d’Oriol Paulí, i sota els taulells Tunde i Dilme han de marcar les diferències. 

Deixa un comentari

Previous post Diego Nájera renova pel FC Santa Coloma
Next post Inici exigent amb Murcia, València, Unicaja i Penya pel Morabanc Andorra