Doble cita de l’equip de BTT de l’Associació Ciclista Andorra a Santa Susanna

Doble cita a Sta. Susanna (BCN) per l’equip de competició BTT de l’ ACA, dissabte es disputava una crono individual curta i explosiva de 3km. que transcorre per un circuit tècnic i molt revirat.

Com durant tota la temporada, l’equip a estat entre els millors, ocupant la 7º posició de Adrià Regada a 8 segons del primer, Roger Turne en 17º posició, Cesar Da Cunha que es cadet de primer any va ocupar la 32º posició i Bernat Sasplugas la 48º posició. El Junior Nuno M. Gomes va ocupar la 27º posició en la que era la seva estrena aquesta temporada.

Diumenge era moment per disputar una de les proves de mes categoria, un circuit de XCO tècnic de 6 km al que els cadets havien de fer un “start loop” i 2 voltes i el Juniors, un “start loop” i 3 voltes.

La prova cadets va tenir com a corredor destacat Adrià Regada que va ocupar de nou la 7ª posició, seguit de Roger Turne que va ocupar 19ª posició fent una cursa de menys a mes, destacar el gran rendiment del cadet de primer any Cesar Da Cunha, ocupant la 45º posició i Bernat Sasplugas tot i tenir un incident mecànic va ser capaç de seguir en cursa per acabar en 63ª posició.

Nuno Miguel Gomes va acabar en 91º despres de patir una forta caiguda, però va poder finalitzar la prova per poder sumar els seus primers punts de la temporada.

En la classificació general de la Copa Catalana Internacional, destaca la 4º posició del Adrià Regada, 26º de Roger Turne, el 42º de Cesar Da Cunha i la 70º de Bernat Sasplugas.

La propera cita de l’equip serà a la CCI de Barcelona que es disputa el 1 de Maig.

Deixa un comentari

Previous post Empat de l’FC Andorra davant l’Alcoià
Next post Fiona Pallarés, jutge de referència a Uzbekistan