Doblet de l’Inter

L’Inter d’Escaldes ha posat avui la cirereta al pastís de la temporada i ha aconseguit el doblet, després d’imposar-se al Vallbanc FC Santa Coloma a la final de la Copa Constitució per 2 a 0. El partit ha estat molt igualat però finalment, tot i arribar cansats i no fer el seu millor partit del curs, els escaldencs han aconseguit marcar la diferència a la segona part.

El partit ha començat amb el Vallbanc avisant des del primer moment, buscant una victòria per maquillar una temporada que el tècnic colomenc, Marc Rodríguez, va titllar ahir de “fracàs”. Els blau marins han portat el tarannà durant aquesta primera part, amb la bona entesa d’Enric Pi i Diego Nájera, mentre que l’Inter intentava que Genís Soldevila fes màgia des de les seves botes. L’ocasió més clara d’aquest primer temps ha estat un pal d’Enric Pi a minut 18, que ha rematat al pal després d’una centrada de Txus Rubio. Mentrestant, l’Inter s’ha anat refent i reaccionant, amb bones accions de Bruninho, però els colomencs han estat fent una pressió i guanyant pilotes als escaldencs, a més, amb Pi molt endollat. Finalment, però, el resultat ha estat d’empat a zero a la mitja part.

A la represa, el partit ha canviat. El Vallbanc ho ha seguit intentant i José Antonio Gomes ha hagut d’intervenir més d’una vegada. Però l’Inter ha anat de menys a més i al minut 67, Soldevila ha avisat xutant la pilota al pal esquerre d’Eloi Casals. Dos minuts després, ha arribat el gol. Ha estat de córner, Marc Pujol ha centrat la pilota i Toni Lao l’ha deixat per Bruninho, que l’ha enganxat i ha anotat. Havien avisat. Després, els escaldencs han seguit augmentant el ritme, buscant el segon gol. De fet, al 75, Marc Pujol ha intentat dues vegades fer un gol olímpic que Casals ha aturat.

Els de Rodríguez han intentat fer el gol de l’empat, però els intents han xocat contra la defensa de l’Inter o amb les màgiques mans de Gomes. En els darrers minuts, l’Inter ha sentenciat. Soldevila ha aprofitat que Casals estava molt avançat, pendent totalment de l’atac i de pujar a rematar si calia, per anotar. Moreno ha sortit a la contra i l’ha enviat al Pistoler, que no ha fallat la bala, des de lluny. Poc ha pogut fer el Vallbanc, encara que en els darrers instants Àlex Sánchez l’ha enviat al travesser. Però finalment, la victòria ha estat clara i l’Inter tanca una temporada que ha acabat de la millor manera tot i ser atípica.