Doria i Pellicer afronten una temporada atípica pensant ja en el 2021

Mònica Doria i Laura Pellicer fa dos mesos que estan entrenant, preparant una temporada atípica, ja que serà extremadament per curta. Per aquest motiu, la ment està posada en l’any següent, sobretot en el cas de Doria, que competirà als Jocs Olímpics de Tòquio després d’haver obtingut la classificació. Aquest any, hi haurà competicions a l’octubre i al novembre com l’Europeu sub-23, Europeu sènior i dues Copes del Món, i abans, Campionats d’Espanya, Catalunya i alguna prova de la Copa Catalana. Però tot depèn de com evolucioni la pandèmia.

En aquest sentit, segons ha explicat Doria, “no tenim l’objectiu d’una competició aquest any, però intentarem fer un bon paper per veure a on estem en comparació amb les altres competidores, tenint en compte que segurament no hi podrà ser tothom. Serà més una preparació de cara a l’any vinent”. “Preparem els Jocs de Tòquio”, ha assegurat, remarcant que “tenia moltes ganes d’anar-hi aquest any, però si ens han donat l’oportunitat de tenir any més per preparar-nos millor, l’agafarem”. “Treballem per millorar certs aspectes que no hauríem pogut aquest any per temps, per estar més a prop de les millors, on sabem que podem estar”, ha aclarit.

De fet, Doria assegura que als Jocs, “l’objectiu serà el Top 10, encara que es treballarà per estar entre les medalles, tenim molt temps per entrenar”. “Treballant amb motivació és possible però el nostre esport és molt aleatori, depèn de la baixada i del moment, de molts factors”, ha sentenciat en aquesta línia.

A més, ha considerat que les sensacions “són bones” encara que “és molt estrany perquè en aquesta època estaríem competint al top de la temporada”. Per això, “intentem fer concentracions fora de la Seu”, de manera que en té una de prevista a Praga. “He de millorar moltes coses, aspectes molt tècnics, però anem pel bon camí”, ha reiterat.

Per un altre costat, Pellicer ha remarcat que “serà una temporada comprimida”. “No sabem quan competirem, per tant, l’objectiu no és tenir un resultat en competició sinó entrenar moltíssim, mirant més per la temporada següent”, ha aclarit, recordant que “no seran uns Europeus top perquè molts no hi aniran”.

Personalment, ha revelat que “he millorat bastant l’aspecte mental perquè he aconseguit agafar més confiança amb mi mateixa”. “He millorat aspectes tècnics, tenia el cos enrere i l’he portat més cap endavant, a més d’anar sempre a l’atac, una cosa que va molt en l’aspecte mental perquè és la intenció”. Així mateix, ha manifestat respecte a la temporada anòmala que “és molt diferent” però que “no em desagrada perquè em permet entrenar molt a l’estiu, que és quan entrena molt una persona, si fa bon temps”.

Respecte al futur, té prevista una estada a Itàlia de 10 dies i una concentració a la Seu. A més, l’any vinent marxa a estudiar a París i a on compartirà espai amb l’equip francès, ja que entrenarà al canal preparat per les Olimpíades de 2024: “Em motiva per somiar de cara al futur”.

Deixa un comentari

Previous post El sènior de l’Andorra HC a un pas de seguir a primera catalana
Next post Xavi Cardelús, orgull andorrà a la graella del mundial de MotoE