Doria, tercera i Pellicer setena, a la final de C1 de la Copa d’Espanya

La palista andorrana Mònica Doria ha aconseguit la medalla de bronze a la segona Copa d’Espanya que s’està disputant aquest cap de setmana a La Seu. En la mateixa prova, Laura Pellicer ha estat setena.

Mònica Dòria per temps es podia haver classificaten segona posició, per darrera de l’olímpic espanyola Núria Vilarrubla, però una penalització a la porta 15 ha fet que baixés una posició a la classificació definitiva. Per la seva part, Laura Pellicer va aconseguir una setena posició final, també penalitzant únicament a la porta 15.

D’altra banda, en caiac, dues penalitzacions a les portes 16 i 20 han fet que Dòria acabés quarta a la final. Amb un temps 1:28,400 l’andorrana es classificava en segona posició per temps i per tant aconseguia la medalla d’argent, però les dues penalitzacions han comportat que l’andorrana caigués a la quarta posició final amb un total de 92,4 punts, per darrera de Maialen Choarraut 87,62, Olatz Arregui amb 88,80 i Laia Sorribes amb 90.59. Laura Pellicer ha finalitzat, novament, en setena posició amb un temps de 1:38.810 i sense cap penalització amb un total de 98.81 punts.

Deixa un comentari

Previous post Aquest èxit és teu, Jaume !!
Next post El San Pablo Burgos passa per sobre del Morabanc Andorra 82-68