Dos podis a Xile en l’inici de competició dels EEBE

L’equip U19 del programa Esquí Estudi Batxillerat Esportiu (EEBE) ha començat la temporada de competicions a Antillanca (Xile) amb dos podis. Ha estat a l’eslàlom dels Nacionals júniors del país sud-americà, amb la 2ª plaça de Salvador Cornella i la 3ª de Maià Font.

El guanyador de la carrera, que es va disputar dilluns, ha sigut el xilè Diego Léon, amb 1.08.89, mentre que Cornella, segon, ha finalitzat a 3.75, i Font, tercer, a 4.21. Així mateix, també han competit els andorrans de l’equip U19 EEBE Martí Llort i Carlos Salinas, que han estat 10è o 11è, amb +6.40 i + 7.30, respectivament.

 

Gabriel i Medina obren la temporada a Cerro Castor amb un gegant SAC

També dilluns, l’equip nacional va tenir representació a les primeres curses de la temporada, a Cerro Castor (Argentina). Es va disputar el primer gegant de les SAC (South American Cup), amb la presència de Bartumeu Gabriel i Íria Medina.

Medina va acabar 13ª amb +13.54 respecte a la vencedora, la sueca Sara Hector (2.31.01). L’andorrana va fer una millor segona mànega. Per la seva part, Gabriel va finalitzar 26è amb +6.21 respecte al guanyador, l’italià Giovanni Borsotti, que es va imposar amb 2.28.78.

Josh Alayrach, tècnic de l’equip femení, ha explicat que no hi havia objectiu de resultat, perquè les esportistes porten només uns dies d’esquí: “No tenim ritme, portem pocs dies d’esquí i era més que res posar-se en situació, intentar exposar un bon esquí i seguir treballant la tècnica en què estem posant el focus. Hem de seguir amb aquesta dinàmica de treball”.

Podi de Cornellà i Font a Xile. Foto: FAE.

Deixa un comentari

Previous post Bona imatge de l’U15 davant Polònia tot i la derrota 0-3
Next post Vinyes & Vinyes Jr al Fullslip Andorra Ral·li