D’Osca a Catalunya per les diferents parets del Pre-Pirineu

El passat cap de setmana va finalitzar amb molt bones sensacions, la concentració d’escalada que l’equip nacional d’alpinisme andorrà va realitzar en les diferents parets del Pre-Pirineu.

El desplaçament es va iniciar el 10 d’octubre des d’Osca fins arribar a Catalunya, passant així per les següents jornades:

Jornada 1. Diumenge 11. Ascensió de la paret Cienfuens (Osca), realitzant una escalada de la via ‘Totem Va’, de 200m(7A+ / 7B)

Jornada 2. Dilluns 12. Tozal de Vero (Osca), van realitzar la vía “Pastelito Rebelde”, ED 230m. 7B+, 6C Obligat.

Jornada 3. Dimarts 13. Turbón, que es troba al sud del Pirineu Axial, formant part de les Serres Interiors Pirinenques, van realitzar les vies ‘El Camí del Tei-Chi’ ED+200m 7b; ‘Un mundo sin fin’ 190m 7a/Ae.

Jornada 4. Dijous 15. Terradets (Catalunya), van escalar les vies:”Doctor, Doctor, que em passa?” ED+ 7b i la “Mestre Llop” ED- SR3 7a

Jornada 5. Divendres 16 l’equip va fer una jornada de recuperació activa repassant les nocions de cartografia, funcionament i utilització del GPS.

Jornada 6. Dissabte 17, va ser la darrera jornada de la concentració d’escalada en paret, realitzada a la Serra de Sant Gervàs, realitzant les vies “Escaladors en perill d’extinció” 7c i “Grande beau 7a+”

El responsable tècnic Francesc Soldevila es mostra satisfet amb els objectius assolits; remarcant “una boníssima evolució de tots els membres que componen l’equip: Damià Gil, Ferran Vila i Guillem Colell”.

La concentració, motivació, actituds i aptituds han estat el bon resultat d’aquesta suma de valors i que es tindrà molt en compte perquè es pugui determinar la destinació final per a l’Expedició 2021.

Deixa un comentari

Previous post El Morabanc Andorra cau a Krasnodar 76-61 amb un 20% de tirs de dos punts
Next post El central argentí Martín Mantovani, nou jugador de l’FC Andorra