Drew Crawford i Codi Miller-McIntyre volen ajudar a fer un pas endavant al Morabanc Andorra

Com és tradicional, jornades intenses pel MoraBanc Andorra en els primers dies de la pretemporada. A l’entusiasme habitual de les primeres jornades de treball se sumen les presentacions oficials de les noves peces de l’equip. 

Aquest divendres ha estat el torn de Drew Crawford i Codi Miller-McIntyre, dos jugadors cridats a tenir molt pes en els esquemes d’Ibon Navarro. “Son dos jugadors que ens han d’aportar la seva experiència i ens ha d’ajudar a fer un salt de qualitat” ha afirmat el General Manager Francesc Solana en roda de premsa, afegint que “estem molt contents d’haver pogut convèncer jugadors com ells perquè s’uneixin al nostre projecte”.

En la roda de premsa, tant Crawford com Miller-McIntyre no han amagat que venen a ajudar l’equip a fer un pas endavant respecte els resultats de la temporada anterior. “Tenim experiència en altres clubs i en altres lligues i podem ajudar l’equip a accedir al següent nivell” ha manifestat Crawford que s’ha referit a la lliga ACB, com “la millor lliga d’Europa”. Miller-McIntyre ha exposat que “som jugadors amb experiència que som aquí per ajudar l’equip a entrar en playoffs d’Eurocup o lliga ACB, objectius que la temporada passada es van quedar molt a prop”. Sobre la capacitat per resoldre partits, tots dos s’han referir a Clevin Hannah com “el líder d’aquest equip” i han afegit que “el millor per un equip és tenir diversos jugadors que puguin assumir la responsabilitat en moments decisius”.

Drew Crawford i Codi Miller-McIntyre. Foto: Morabanc Andorra.

Deixa un comentari

Previous post Bon entrenaments lliures de Cardelús a Àustria
Next post Naturland busca fer competicions internacionals