Duel fraticida entre Plaus i Montellà a la categoria CM Promo

Els Silver Car desplaçats des d’Andorra, pilotats per Ramón Plaus i Edgar Montellà, van ser una vegada més protagonistes en la lluita per a la primera posició del podi de la categoria CM-Promo. Plaus va repetir triomf, en aquesta ocasió més ampli, sobre el Jove Pilot de l’Automòbil club d’Andorra en una prova difícil i que encara es va complicar més a mesura que va avançar la seva disputa.

Francesc Munné (DemonCar CM+) va ser el vencedor de la XVI Pujada La Trona, seguit del pilot local, Santi Guitart (Demon Car CM+), mentre que la tercera plaça de la classificació absoluta va ser per a Ramón Plaus (Silver Car CM-Promo).

A destacar el debut de Marc Solsona (Speed Car GTR Evo), amb el suport del Programa de Joves Pilots de l’Automòbil Club d’Andorra, que va sortir airós del repte que suposava iniciar la seva trajectòria esportiva en una prova tan selectiva com la Pujada La Trona.

Va completar la seva participació amb una excel·lent 4a posició en la classificació de la categoria CM-Promo i en el top10 de l’absoluta.

En La Trona es van produir dues circumstàncies difícils de repetir.

En primer lloc podem comentar que l’ACA Esport no ha tingut cap representant en la categoria TURISMES. En aquest inici de temporada l’únic representant de la categoria havia estat Gerard de la Casa, en aquests moments, recuperant-se de la lesió de canell que va sustentar a el Fito.

La segona curiositat també té a veure amb el campió andorrà. De tots els pilots en actiu de l’ACA Esport l’únic que coneixia, a més la va guanyar, la Pujada La Trona, era Gerard. Va aconseguir el triomf en l’edició del 1999 als comandaments d’una Osella PA2.

Així doncs, els quatre pilots que la van disputar aquest cap de setmana van ser debutants en el traçat de la comarca d’Osona. 

Deixa un comentari

Previous post Bones sensacions de la selecció de ruta de la FAC
Next post Ja es coneix la selecció d’handbol que viatjarà a Tbilisi