Dues cares d’un MoraBanc Andorra que cau davant el Madrid 70-89

El MoraBanc Andorra ha caigut davant el Real Madrid, per un resultat final de 70-89. El partit s’ha trencat en el tercer quarta gràcies, bona part a l’actuació de “Facu” Campazzo i Edi Tavares.

El Poliesportiu ha presentat un ambient de les grans ocasions. Els blancs protegien bé el seu cèrcol, i al MoraBanc Andorra costava agafar el ritme anotador. L’exigència era màxima intentant igualar el seu nivell físic en els dos cèrcols. Els tricolors, però, entraven en partit escurçant diferències en l’equador d’un primer assalt que ha acabat amb el 16-26 desfavorable. Molta anotació visitant, però el nivell al darrere dels andorrans no estava sent pas dolent. Amb aquesta dinàmica d’intensitat al darrere, els visitants sumaven 18 pilotes perdudes.Un parcial de 25-11 en un excel·lent segon assalt col·locava el 41-37 de camí als vestidors. Aquesta ha estat la cara bona de la moneda.

A la represa, el MoraBanc Andorra es posava 7 punts per davant gràcies al tercer triple d’un inspirat Mihajlo Andric. Quan semblava que les sensacions eren les millors, un triple anul·lat a Jean Montero en una acció de falta visitant junt amb una falta antiesportiva del mateix Andric han canviat de dalt a baix l’enfrontament. Aquest punt d’inflexió ens feia molt mal, i un equip com el Real Madrid et passa per sobre si desconnectes. Malauradament, aquí s’han esvaït gairebé tota esperança de tornar a ficar-li la por al cos al rival (14-31 de parcial en el tercer període). Gairebé tot decidit en uns últims deu minuts en què ambdós conjunts es deixaven anar abans de sonar la botzina pel marcador final de 70-89.

Deixa un comentari

Previous post El judo andorrà a Alacant
Next post Victòria patida 2-1 de l’FC Andorra davant el Valladolid