Dues cinquenes places per a Karate Xavi Andorra a la Lliga Nacional Espanyola de categories infantils

El passat cap de setmana, dies 5, 6 i 7 de novembre es va disputar a la ciutat de Màlaga (Andalusia) la segona jornada de la Lliga Nacional Espanyola de Karate (RFEK) en les categories Infantils.

La màxima competició espanyola va acollir als millors karateques d’Espanya a la recerca d’una plaça per la Gran Final que es disputarà el proper mes de desembre a Àvila i a on només competiran els vuit millors classificat de cada categoria.

Karate Xavi Andorra va tornar a la competició després d’un any i mig de pandèmia i ho va fer amb un bon equip de competidors. Tots van competir en la modalitat de Kumite (Combat) a excepció de Paulo Domingues i Aina Padilla que, també ho van fer en la modalitat de Kata (Tècnica):

En la jornada de Dissabte 6 (jornada masculina):

En la modalitat de Kata Infantil (10-11 anys): Paulo Domingues va passar la primera ronda, a on es classifiquen els quatre millor d’un total de 7 competidors, com a quart del grup. En la segona ronda no va poder superar el tall dels quatre primers.

En la modalitat de Kumite, Paulo Domingues (Club Karate Jion), que competirà en la categoria Infantil -30 Kg va guanyar el seu primer combat davant del competidor Aitor Amigot al que va superar per un clar 7-1. En el segon encontre va perdre davant del competidor Adrián Moya per idèntic resultat. Donat que aquest competidor va arribar a la final, Paulo es va classificar per a la repesca i en el encontre pel bronze no va poder superar a Nicolas Balmaseda amb el que va perdre per un clar 8-0.

Kevin Mellado (Club Karate Fudo-Shin), que ha competit en la categoria Juvenil -48 Kg, en el primer encontre es va enfrontar a Daniel Mate al que no va poder superar, perdent el combat per un ajustat 1-0, aquest fet va fer que no pogués entrar a la repesca.

En la jornada de Diumenge 7 (jornada femenina):
En la modalitat de Kata Infantil (10-11 anys): Aina Padilla no va poder passar el primer tall de les quatre millors del grup, quedant finalment cinquena en aquesta primera ronda (de un total de 7 competidores).

En la modalitat de Kumite, Aina Padilla (Club Karate Fudo-Shin) va passar la primera ronda per sorteig (BYE). En la segona ronda es va enfrontar a Lucia Cortes a la que va superar per 4-3. En el segon encontre es va enfrontar a Nadira Garcia amb la que no va poder, acabant perdent per 5-2. Donat que aquesta competidora va arribar a la final va poder participar a la repesca. D’aquesta manera, en el primer encontre de repesca, Aina es va enfrontar a Itziar Criado, a la que va guanyar per un clar 5-0. En el encontre per la medalla de bronze es va enfrontar a la competidora Ainhoa Oliva a la que no va poder guanyar, perdent el combat per 7-0.

Pel que fa a Michelle Villalonga (Club Karate Jion), que ha competirt en la categoria Infantil +42 Kg es va enfrontar en el primer encontre a la competidora Elba Rosa Peña amb la que va perdre pel Senshu (Punt d’Or) després d’acabar empatant el combat a 5. Donat que aquesta competidora va arribar a la final, Michelle va entrar a la repesca i en el primer combat es va enfrontar a Helena Gonzalez a la que no va poder superar, perdent el combat per 6-0.

Noa Fernandez (Club Karate Fudo-Shin), ha competirt en la categoria Juvenil – 47 Kg que es va enfrontar en el primer combat a Silvia Maria Ruiz amb la que va perdre per un clar 6-0. No va poder entrar en la repesca per un combat. La seva rival va perdre el pase a la final.

Laura Gonzalez (Club Karate Fudo-Shin), que ha competit en la categoria Juvenil +52 Kg es va enfrontar en el primer combat a la competidora Carla Muñoz, a la que no va poder superar perdent el combat per un clar 7-0, sense poder entrar a la repesca.

Deixa un comentari

Previous post Arteaga amplia el seu contracte amb el Morabanc fins a final de temporada
Next post L’equip sènior de la Fandjudo a Tarbes