Dues curses més a Misano per Cardelús

Xavi Cardelús tornarà aquest cap de setmana al circuit italià de Misano, on va córrer el passat diumenge, per disputar dues curses més de la FIM Enel MotoE World Cup. El traçat italià acollirà el Gran Premi de la Emillia Romagna una setmana després d’haver estat l’escenari del de San Marino. A més a més, els pilots de la categoria de motos elèctriques disputaran dues curses; una dissabte a les 16:15 i l’altra diumenge a l’horari habitual de la categoria, les 10:05.

L’andorrà arriba a aquesta prova ocupant el 14è lloc de la classificació del Campionat amb 10 punts desprès d’haver estat també catorzè a la cursa disputada diumenge al mateix escenari. El pilot de l’Avintia Esponsorama Racing planteja així la doble cita del cap de setmana: “Afronto aquesta nova visita a Misano amb el convenciment que les coses aniran força be i continuaré creixent dins de la competició de les motos elèctriques. Si exceptuem les dues primeres voltes de cursa, diumenge vaig fer uns temps i un ritme per estar entre els 10 primers sense gaire problemes. La posta a punt de la moto està clara tret de que canviïn molt les condicions meteorològiques perquè la tenim definida del passat cap de setmana i, en aquest terreny, es tractarà de polir i acabar d’afinar petits detalls. D’altra banda, pel fet de ser un dels pilots amb menys experiència en aquesta categoria, sé que encara tinc marge de millora quant al pilotatge, així que, caldrà seguir la trajectòria que portem fins ara. El fet que hi hagi una cursa dissabte i una altra diumenge no genera massa càrrega física perquè són força curtes, però si que caldrà anar en compte dissabte per no comprometre la prova de diumenge”.

Els primers entrenaments previs  les dues curses programades per al cap de setmana, es faran divendres a partir de les 11:50 i les 16:10 i tindran una durada de mitja hora cadascun.

Deixa un comentari

Previous post Victòria Jiménez Kasintseva guanya els 1/16 de l’ITF de Melilla
Next post Sortejats els darrers calendaris de les competicions sèniors de la FAF