Edgar Montellà penja temporalment el casc

Amb el títol de campió de Catalunya de Muntanya pràcticament en la butxaca, després de guanyar entre els CM, les tres proves que ha disputat i amb possibilitats de lluitar pel podi del campionat d’Espanya de Categoria 3, Edgar Montellà ha de renunciar a continuar competint seguint les indicacions dels professionals que cuiden de la seva salut.

“No és una decisió fàcil de prendre, però les prioritats són les que són i, per a mi, la salut de la meva família i meva pròpia està per sobre de tot. El cap d’equip (el meu pare) ha passat pel quiròfan, tot ha anat bé, però la recuperació és lenta”. A més, continuava comentant: “Són gairebé 10 anys competint sense descans i ara mateix toca fer una pas enrere per a, en el futur, fer dos cap endavant”. Amb aquestes paraules definia la seva situació pel que fa a la seva trajectòria esportiva.

És evident, que Montellá es veu obligat a variar els seus objectius: “La competició quedarà a un costat, em centraré en la meva situació personal que, ara mateix requereix la meva atenció al 100%. És obvi que la meva intenció és tornar a competir, quelcom que em continua agradant molt, però quan sigui possible. Ara mateix, anar de pressa no està entre les prioritats”.

Deixa un comentari

Previous post Morabanc Andorra – CB Prat, el Trofeu Escaldes-Engordany
Next post SAETDE vol 50 anys més de concessió dels camps de neu del Pas de la Casa i Encamp