Edgar Montellà torna al Campionat d’Espanya de Muntanya

El primer cap de setmana de juny (dies 3 i 4), Edgar Montellà (Speedcar – Pep Motor) es desplaçarà a Ibi (Alacant), per a disputar la segona prova del calendari del Campionat d’Espanya de Muntanya (CEM – Autohebdo Sport), en el qual serà el seu retorn al certamen del màxim nivell espanyol després de deu mesos d’absència.

Al calendari inicial s’afegeixen tres proves del CEM i cauen les dues del Trofeu Pyrenées,
Així doncs, l’equip EM Motorsport, després de la cursa d’Ibi (Alacant), té previst disputar la pujada de Chantada – Lugo (15 16 de juliol) i la de La Santa – Murcia (11 i 12 de novembre). Ara mateix, són tres les proves previstes, que són el mínim exigit per sortir a la classificació del CEM, en aquest cas, de la categoria III..

Edgar il·lusionat per tornar a lluitar contra els millors del CEM.
Després de la Subida Internacional al Fito, primera prova del certamen espanyol de l’especialitat, encapçala la categoria III, el 9 vegades campió d’Espanya de l’especialitat, Javi Villa, que aquesta temporada ha canviat de categoria (de la cat. II a la Cat III). El seu company en l’equip Pep Motor, Javi Rodriguez, a més de Benito Pérez, Toni Arrufat i Garikoitz Flores, seran rivals que ja van competir amb el pilot andorrà en temporades anteriors.

Montellà i el seu equip viatjaran a Ibi (Alacant) els dies 3 i 4 de juny, per a disputar la Subida a “les Revoltes d’IBI”, amb l’objectiu d’aconseguir els primers punts a la provisional del campionat de la cat. III.

Deixa un comentari

Previous post El Prat del Roure d’Escaldes acollirà el 17 i 18 de juny la primera edició de l’Students League
Next post La Casamanya Extrem cerca voluntaris