El 17 de gener, data fixada per les Supercopes

La Federació Andorrana de futbol ha hagut de tirar del pla B, que fa unes setmanes va presentar al clubs de la Lliga Multisegur, degut a la situació sanitària que està vivint el Principat. D’aquesta manera, segons ha comunicat aquest dijous al matí, la FAF als clubs protagonistes, la data del 17 de gener a les 5 de la tarda serà l’oficial per disputar el partit de Supercopa que jugaran els equips de l’Inter Club Escaldes i el FC Santa Coloma. En el mateix sentit passa amb la Supercopa de futbol sala que han d’enfrontar el FC Encam i l’Atlètic Club Escaldes. Es jugarà també el 17 de gener a les 12:00, encara en un pavelló que no s’ha decidit.

El dubte de l’inici de Lliga Multisegur Assegurances

La pregunta del milió és saber si el dia 25 d’octubre començarà la Lliga Multisegur Assegurances o no. Ara mateix la decisió l’ha traslladat la FAF a Govern i serà aquest el que decideixi si dona el vist  plau o no. Si ens centrem en els aspectes lògics, caldrà esperar les decisions governamentals respecte a l’aixecament de les mesures excepcionals (finalitza el dia 18 d’octubre) que cal recordar que prohibien el desenvolupament de competicions d’àmbit nacional. Si el Govern aixeca les mesures, tampoc és garantia de jugar, ja que les condicions en que estan entrenant tots els equips (grups de vuit jugadors amb mascareta) no són les idóneas per iniciar la competició oficial. Una altra possibilitat es que Govern no aixequi les mesures excepcionals i vulgui allargar-ho una setmana per saber com es desenvolupa la setmana després del Pont del Pilar. En aquesta opció encara seria més ilògic que s’iniciés la competició.

Tot està a l’espera del que decideixi Govern, entenent aquest el ministeri de Salut que marquen les actuacions a seguir depenent de la situació del moment.

 

Foto: Agència de Notícies Andorrana (ANA)

Deixa un comentari

Previous post Naturlandia tanca instal·lacions fins al novembre
Next post Ordino-Arcalís aspira a ser final d’etapa del Tour 2021