El 2 i 3 de setembre Soldeu acollirà el ProAm organitzat per Kevin Esteve

Els propers dies 2 i 3 de setembre, el camp del golf de Soldeu, considerat el camp més alt d’Europa, acollirà la setena edició del ProAm que organitza el jugador professional andorrà, Kevin Esteve. Parlem amb el jugador andorrà de l’objectiu del torneig i com veu el golf al país.

EP: Quín és l’objectiu del Torneig?
KE: L’objectiu principal del torneig és proposar un esdeveniment de qualitat a Andorra i fer conèixer així el camp de Soldeu en el món del golf. Vaig considerar que la millor fórmula era de crear una competició per equips formats per tres amateurs i un jugador professional. Aquest format permet que els amateurs que hi participen puguin viure dos dies d’aprenentatge i intercanvi amb els professionals que resulta molt enriquidor esportivament.

EP: Cada cop hi ha més empreses que volen participar, no?
KE: Sí. El torneig cada cop té més acollida entre el món de l’empresa. Permet a aquestes entitats compartir moments amb els seus clients o treballadors. Crec que és un format que cada cop té més bona rebuda i em plantejo que en un futur estigui molt especialitzat en aquesta vessant.

EP: Parlem de golf. Durant l’estiu es va organitzar a Aravell, una prova de l’Alps Tour. Això fa que molts esportistes es motivin per poder disputar-lo. Però, no és fàcil. Com veus el golf a Andorra?
KE: Som un país de neu i és un esport força desconegut. Podríem pensar que per climatologia no és l’indret adequat per a la pràctica del Golf però realment tenim diversos camps de proximitat. La federació fa la seva feina creant estructures per els més petits i per donar a conèixer aquest esport. Possiblement aquesta feina vegi els seus fruits en un futur ja que es tracta d’un treball a mig termini.

EP: A principis d’agost, l’equip nacional amateur va jugador l’europeu a Grècia. Com vas veure l’equip?
KE: És difícil poder jutjar l’equip perquè malauradament, i per poc, no es van poder classificar en el grup de les medalles i enfrontar-se directament amb els millors equips.

EP: Com viu un jugador el pas al professionalisme? És tant difícil com es diu?
KE: És clar, el Golf és un esport que creix moltíssim i on hi ha una gran afició arreu del món. Cada vegada hi ha millors estructures pels joves i cada vegada el nivell és més alt, amb més competència. És un esport amb un nivell d’exigència mental altíssim i un alt component estratègic i tècnic que no permet errors.

El camp de golf de Soldeu, que només funciona a l’estiu tornarà a viure el ProAm del Kevin Esteve, una nova oportunitat que tenen els aficionats d’aquest esport de jugar en el camp més alt d’Europa i fer-ho amb professional.

 

Deixa un comentari

Previous post Raúl Garcia a Linz
Next post Andorra cau 1-7 davant Alemanya a l’Europeu U17 d’hoquei patins