El 70.3 d’Andorra serà també Campionat d’Andorra de mitja distància

La Federació Andorrana de Triatló presidida per Joan Saludes ha tancat un acord amb Ironman Group perquè la prova 70.3 de l’Andorra Multisport Festival decideixi el que serà el nou campió i nova campiona d’Andorra de mitja distància.

El 70.3 de l’Andorra Multisport Festival serà d’aquesta manera també el Campionat d’Andorra de mitja distància que per primera vegada a la història tindrà un campió i una campiona. Per aquest primer títol de campió/a d’Andorra de mitja distància aspiraran un total de vuit esportistes dividits en sis de categoria masculina i dues femenina. Els esportistes classificats en millor posició de la categoria masculina i femenina que siguin del Principat es proclamaran campions d’Andorra.

Categoria femenina: 
– Alejandra López Ramal (Club Triatló Serradells)
– Mònica Targarona Suarez (Club Triatló Andorra)

Categoria masculina: 
– Enric Bregolat Sanfeliu (Club Triatló Serradells)
– Gerard Bargalló Seve (Club Triatló Serradells)
– Marc Novell Arderiu (Club Triatló Andorra)
– Oscar Miguel  Corbalán (Club Triatló Serradells)
– Pere Marquina de la Cruz (Club Triatló Andorra)
– Xavi Jové Riart (Club Triatló Serradells)

El 70.3 permetrà a tots els participants, nedar a Engolasters (1,9km), un dels llacs més alts d’Europa. En el sector de bicicleta passarà pel Coll d’Ordino, Ordino, l’Aldosa, Anyós, per tornar a pujar fins el Coll d’Ordino per tornar a baixar fins als túnels on hauran de fer-ho tres cops per dirigir-se al Parc Central per l’Obach per fer un total de 90,1km. El darrer sector, de 21,1km, abans de creuar la línia d’arribada del Parc Central, seguirà el riu Gran Valira.

En aquest sentit, Saludes en nom de la Junta Directiva de la FATRI vol expressar “el seu agraïment a Ironman Group per la seva predisposició i ajuda per poder fer que el 70.3 sigui també el Campionat d’Andorra”.

Deixa un comentari

Previous post Rècord d’Andorra de Pol Moya en els 1.500 del Meeting Ciutat de Barcelona
Next post Un positiu a l’expedició d’Andorra fa tornar la selecció infantil de natació al Principat