El bàsquet, l’hoquei i l’handbol del Barça de pretemporada a Encamp

Era un secret conegut per tothom, però faltava la confirmació oficial, per no especular. Aquesta ha arribat avui en format comunicat per part del comú d’Encamp. El Barça de bàsquet, hoquei i handbol faran la seva pretemporada a Encamp durant el mes d’agost, allotjant-se i utilitzant les instal·lacions esportives encampadanes gràcies a un acord que des de fa 11 anys permet promocionar la parròquia a través de l’esport i d’una marca de reconeixement internacional com és el F.C. Barcelona. Enguany la secció de bàsquet retorna a la parròquia desprès d’uns anys d’absència i es consoliden les seccions d’hoquei i handbol, obrint la porta a altres seccions de cara a l’any vinent.

La cònsol major d’Encamp, Laura Mas, “celebro que un any tan difícil com l’actual el F.C. Barcelona confiï de nou amb Encamp per realitzar la pretemporada”  que “hagin valorat positivament totes les mesures que hem pres com a país pel que fa a seguretat sanitària” i que identifiquin “com un valor afegit realitzar una estada tan important com és la pretemporada en les instal·lacions esportives de la parròquia d’Encamp”

En concret, l’equip d’handbol, entrenat per Xavi Pasqual, farà la seva estada del 9 al 14 d’agost, la d’equip d’hoquei patins, entrenats per Edu Castro, serà del 16 al 21 i l’equip de bàsquet, entrenat per primera vegada per “Saras” Jasikevicius, serà del 23 al 30 d’agost.

Des del Comú es treballa per consolidar la parròquia com una destinació de turisme esportiu i d’acollida d’esportistes d’elit per les característiques favorables geogràficament, d’instal·lacions, etc…i aquesta acció s’emmarca en les accions de promoció de la parròquia com a Vila Europea de l’Esport 2020.

 

Foto: Presentació amb la secció d’hoquei patins, l’estiu del 2019, quan Ester París era la cònsol menor.

Deixa un comentari

Previous post Sabrina Solana s’enfrentarà als pics de 2900m d’Andorra d’una tirada
Next post El bescanoní Albert Jorquera, nou entrenador del Vallbanc FC Santa Coloma