El Bici Lab celebrarà el dissabte 3 de juny el Dia mundial de la bicicleta amb activitats populars

El Bici Lab Andorra celebra el pròxim dissabte 3 de juny el Dia mundial de la bicicleta amb un programa farcit d’activitats populars per a tots els públics amb l’objectiu de promocionar aquest mitjà de transport.

La jornada començarà a les 10.30 hores, donant el tret de sortida des del Bici Lab a la pedalada popular que impulsa el Govern i que recorrerà el centre de la parròquia a través d’un circuit de 2 quilòmetres de recorregut i d’un altre de 4.

A les 12 hores tindrà lloc a la plaça Lídia Armengol (a les portes del Bici Lab), l’espectacle teatral Gregaris, que girarà al voltant dels valors de l’esport, i a les 13 hores hi haurà un concert de cambra a les instal·lacions del museu amb els alumnes de l’Institut de Música (el dia abans, el divendres 2 juny també s’oferirà un recital de piano amb el mateix format a les 19 hores).

A la tarda, a partir de les 16.30 hores, hi haurà un cicle de reflexió sobre el paper que juga actualment la bicicleta i les seves perspectives de futur amb ponències a càrrec de Cicland, Bike Lògic i Bicicletas sin fronteras.

Hi haurà teatre al carrer, concerts de l’Institut de Música, una xerrada sobre les perspectives de futur de la bicicleta i visites guiades gratuïtes al museu. Els actes se sumen a la pedalada popular que recorrerà la parròquia durant el matí.

 

Deixa un comentari

Previous post Roger Turne i Adria Regada guanyen la SuperCup Massi internacional
Next post Segon lloc d’Izan Baños Rosseló al català sub 13 d’esquaix