El calendari del Circuit d’Andorra d’Escalada esportiva 2022

La Federació Andorrana de Muntanyisme dona a conèixer el calendari de la Scarpa Circuit d’Andorra d’Escalada esportiva 2022. Una 16a edició que es presenta amb 3 proves repartides des del mes de maig fins a l’octubre, amb la intenció de donar cabuda a totes les competicions que hi ha d’àmbit internacional que n’ocupen una bona part de la temporada.

El Circuit arrancarà el pròxim 25 de maig amb l’Open d’Escalada a Escaldes- Engordany, organitzat pel Comú d’Escaldes-Engordany. La segona prova està prevista pel 28 de maig i es farà al Centre de Tecnificació Esportiva d’Ordino, organizat pel Club Pirinenc Andorrà i la darrera de les proves tindrà lloca al Bloc Cafè d’Andorra la Vella, el dia 22 d’octubre i estarà organitzada pel Bloc Cafè.

La darrera edició del Circuit d’Escalada 2021 es va haver de donar per finalitzat abans del previst, a causa de les limitacions marcades per la COVID-19, i per tant, no es va poder fer el lliurament de premis. Finalment, el lliurament de premis 2021 de totes les categories es realitzarà el 28 de maig a la segona prova del 2022 que es farà al Centre de Tecnificació d’Ordino. Els campions de la XVa edició van ser Natalia Lanau Franch i Noam Goldin Kohan.

Deixa un comentari

Previous post Comença l’Small Countries Association U20 Men de volei a Dublín
Next post Torna del 12 al 17 de juliol, la Copa del Món UCI de MTB a Vallnord – Pal Arinsal.