El cap de setmana es disputarà l’Open Internacional de pitch & putt

Aquest dissabte i diumenge, dies 24 i 25 de setembre, es disputa l’11è OPEN INTERNACIONAL D’ANDORRA al camp de El Torrent de Xixerella. El torneig consta de tres rondes de joc individual, de les què, dues, es disputen el dissabte i una última, el diumenge. Aquest any s’han batut records d’inscripcions, comptant 92 jugadors inscrits. En aquesta onzena edició hi participen jugadors de Catalunya majoritàriament, França, Galicia, Holanda, Eslovènia i Andorra.

Es donarà la sortida a les 08:15h del dissabte, jugant un total de 50 participants en dues rondes seguides. A partir de les 13:45h, es preveu donar la sortida als 42 jugadors restants, que també jugaran dues rondes sense pausa. El diumenge dia 25 es disputarà la ronda final també en dos grups. Els millors classificats jugaran a partir de les 10:45h aproximadament, una vegada acabat el joc dels que hauran sortit a les 8:15h.

Un cop finalitzada la competició, tindrà lloc el lliurament de premis.

Està previst en el Reglament de l’Open el lliurament de premis a les categories, Absoluta, Dames, Juvenil i Sèniors. Hi participen jugadors que ja van fet podi diferents anys en la categoria Absoluta. El campió de 2021 a La Cortinada, Sr. Josep Iglesias (Catalunya), el subcampió de 2021 i campió de 2020, Sr. Barry Coomber (Catalunya). En la categoria femenina, es disputaran el torneig les jugadores que l’any passat van fer podi. Tornen a participar la campiona, subcampiona i tercera classificada de 2020 respectivament, Sra. Soraya Lassal (Catalunya) amb 2 Opens seguits, Sra. Herma Spaargaren (Holanda) subcampiona de 2020 i Sra. Pilar Montero (Catalunya) tercera classificada de 2020. En la categoria infantil/juvenil participa el jugador Hugo Fernandez de 12 anys, Campió de 2020, que competirà pel primer lloc amb els jugadors, Àlex Mendoza i Jan Pernía.

Deixa un comentari

Previous post El Barça CBS a Encamp
Next post Andorra guanya 0-2 en el camp de Liechtenstein

Descobriu-ne més des de ElPrincipat.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continua llegint