El capità Ludo marxa de l’FC Andorra

L’andorrà Ludo Clemente, fins ara capità de l’FC Andorra, no seguirà la temporada vinent al club com a jugador després de 15 temporades però s’incorporarà a l’staff tècnic de Nacho Castro i de la base tricolor. Com a jugador, a falta de confirmació oficial, militarà a l’Inter d’Escaldes, equip del qual és monitor de la base.

Segons ha publicat el jugador, “avui poso el punt final a la meva etapa al Futbol Club Andorra com a jugador, el club que m’ha vist créixer com a persona i com a futbolista” i ha recordat que “deixo enrere 18 anys i més de 400 partits defensant aquests colors, els meus colors”.

També ha donat les gràcies a totes les persones “que tots aquests anys han format part d’aquest gran club” i ha recordat que l’FC Andorra “club desperta un sentiment molt especial i què se sent en defensar aquests colors que representen, més enllà dels colors d’un club, els d’una família”. “Arriba el punt final d’una gran etapa, sincerament, inoblidable, quan es tanca una porta se n’obre una altra el camí de la qual esdevindrà igual o millor al que he viscut fins ara en aquest club”, ha subratllat recordant que “un adéu no significa sempre el final, de vegades significa un nou començament”, concloent el text amb un “hay que seguir”.

Ludo
 va debutar amb el primer equip de l’FC Andorra la temporada 2003-2004 donant mostres del seu talent quan encara era juvenil. És un jugador de classe al mig del camp, ha defensat la samarreta tricolor en 415 ocasions, anotant 65 gols i convertint-se en el jugador amb més partits disputats en la història del FC Andorra. La seva gran trajectòria es va arrodonir amb la consecució de la Copa Catalunya Amateur la temporada 18-19.

Per un altre costat, en un comunicat, l’entitat va reconèixer que crearà el “Trofeu Ludo Clemente” que tindrà com a primer guanyador honorífic el mateix jugador andorrà i que se li entregarà la pròxima temporada. El guardó, que s’entregarà anualment en finalitzar la temporada, reconeixerà la vinculació dels jugadors amb el Club i l’afició, així com la defensa dels valors tricolors al llarg de la seva etapa a l’FC Andorra.

 

Foto: FC Andorra.

Deixa un comentari

Previous post Darreres places per la Multisegur Volta als Ports
Next post Èxit del Torneig online d’escacs de la Festa Major d’Escaldes