El central argentí Martín Mantovani, nou jugador de l’FC Andorra

El FC Andorra ha presentat aquest dijous al matí a Prada de Moles el nou jugador tricolor, Martín Mantovani, un central argentí de 36 anys (nascut a San Miguel el 7/7/1984), de categoria contrastada i que acumula experiència al futbol professional. Mantovani ha disputat més de 50 partits a LaLiga, amb l’Osca i el CD Leganés, on ha anotat 4 gols i més de 100 partits a la Segona divisió A, on ha anotat 5 gols.

En les seves primeres paraules com a tricolor, Mantovani a assegurat: “Estic molt content i il·lusionat d’estar aquí, que és el més important”. En les seves primeres impressions amb el tècnic ha explicat que “Tant Jaume Nogués com Nacho Castro m’han transmès molta energia i ambició. És un projecte molt maco i que es veu que intenten fer les coses bé. Segur que tindrem resultats”.

En la valoració del fitxatge, el director esportiu del FC Andorra Jaume Nogués, ha valorat: “És un jugador amb molta experiència, molt contrastat a categories superiors. Per mi és un gran central, domina molt l’art de defensar i això és un valor que ens ajudarà molt al llarg de la temporada”.

Deixa un comentari

Previous post D’Osca a Catalunya per les diferents parets del Pre-Pirineu
Next post La FAE afronta la temporada d’esquí alpí amb “incertesa” després d’un camí “que no ha estat fàcil”