El CESJ es queda a un pas de la victòria

Dues parts ben diferenciades les que fa efectuar el CE Sant Julià en el primer partit ofiial de lliga a la pista de l’Alforja FS. La primera on varen ser molt irregulars. Sense idees en atac i molt poc agressius en defensa varen permetre que en el minut 11, el local Escandell marqués el primer gol. Els lauredians van incrementar la seva intensitat i varen generar oportunitats per aconseguir l’empat abans del descans, però no va ser així. L’1-0 era el que assenyalava l’electrònic.

La segona part, el Sant Julià ha sortit molt més concentrat. Gonçalves marcava 1-1. Semblava que tot es començava a aclarir, però de seguida els locals tornen a marcar gràcies a un gol de Travé. Els lauredians imcomprenssiblement marxen del partit i això ho aprofita l’Alforja per marcar el 3-1 de la mà de Chichiercha. Era el minut 23 i quedava molt temps. De nou els lauredians es varen reactivar i Sánchez en el 31 i en el 38, aprofitant el jugar amb el porter-jugador varen aconseguir l’empat. La dinàmica s’havia capgirar i eren els de Jorge Dias el que dominaven el joc, amb oportunitats fins i tot d’haver conseguit la victòria final.

El proper cap de setmana el CE Sant Julià descansa en aquesta tercera divisió catalana, grup 4 per reprendre la competició el cap de setmana del 17-18 d’octubre al pavelló lauredià davant La Sentiu.