El CESJ només li val la victòria si no es vol veure despenjat dels objectius

El CESJ jugarà dissabte la primera de les finals de la temporada. I es que els homes de Jorge Dias no han començat de la manera desitjada aquest inici de lliga i ja no es poden permetre el luxe de perdre cap partit més. Davant el FS Sant Sadurní, els lauredians han de començar a sumar els tres punts si no es volen veure despenjats de l’objectiu de quedar entre els tres primers classificats del grup 4 de la tercera divisió nacional per així poder jugar les fases d’ascens.

El tècnic lauredià, que tornarà a estar a la banqueta en el Centre Esportiu de Sant Julià, té clar que el seu equip “està vivint des de la pretemporada molts alts i baixos, degut a que ara entrenem, ara no”. Dias ha afegit “aquesta setmana no tenim marge d’error si volem estar entre els tres primers del grup d’aquesta primera fase”.

Jorge Dias és optimista i realista a l’hora, ja que tot i tenir dos partits menys que la resta de rivals “no podem perdre més partits” i ha afegit que “hem d’agafar la confiança que ens fa falta per afrontar el que queda de temporada”.

Dias és conscients que “portem resultats negatius que no estavem acostumats però no serveix de res excusar-se”. Pel partit de dissabte davant el FS Sant Sadurní, el tècnic lauredià ha analitzat que “hem de jugar al 100% i si ho fem estic convençut que aconseguirem els tres punts”.

 

Deixa un comentari

Previous post El Gegant d’Arosa on participaven Verdú i Esteve, CANCELLED
Next post Margot Llobera torna a competir