El CESJ paga massa car els errors i perd 3-5 davant La Laguna

L’equip de futbol sala del CESJ ha pagat massa car les errades individuals que ha tingut davant el CFS La Laguna de Cambrils i ha caigut 3-5 en un partit, on mereixia alguna cosa més.

Els lauredians no han jugat un mal partit. Fins i tot han reaccionat després del primer gol dels visitants per capgirar el marcador per col·locar-se 2-1. A partir d’aquí, els visitants han vist com les facilitats dels locals han permés remuntar fins a col·locar-se 2-4. Els lauredians han marcat el 3-4 faltant poc menys de set minuts pel final. Els de Jorge Dias anaven per l’empat, han jugat amb el cinquè jugador i ha fet que en el darrer minut els visitants sentenciessin amb el 3-5 final.

Us adjuntem una galeria de fotografies del partit d’aquest diumenge.

Previous post Un rècord d’Andorra i tres finals, els resultats més destacats dels andorrans en el TICC