El Champions for Unicef, el proper 3 de gener del 2024

Aquest tindrà lloc el proper dimecres 3 de gener al pavelló del Prat Gran d’Escaldes-Engordany. Un any més, serà l’epicentre del bàsquet i la solidaritat al país.

Com ja va sent habitual, aquesta nova edició consistirà amb el mateix format de cada temporada. Un partit que reunirà personalitats del país i un segon amb esportistes d’elit. Tots amb un sol objectiu, ajudar als projectes liderats per Unicef Andorra.

A més, vosaltres també podreu col·laborar amb el preu de l’entrada que tindrà un cost de cinc euros i es podrà comprar a la web del club i presencialment a la porta del Prat Gran. Tota la recaptació es destinarà de manera íntegra a Unicef Andorra.

L’espectacle arrencarà a les 19h amb el duel vintage amb personalitats de la vida civil i política del país. Entre els confirmats hi ha la presència de la Ministra de cultura ,joventut i esport, Mònica Bonell, el secretari d’Estat d’Esports Alain Cabanes i els consellers generals Pere Baró , Sandra Codina i Cerni Escalé. Per part dels comuns hi ha confirmats els Cònsols d’Andorra la Vella, Sergi Gonzàlez i Olaya Losada , el Cònsol menor d’Escaldes-Engordany Quim Dolça i el Cònsol major de Sant Julià de Lòria Cerni Cairat. Més enllà de la política, jugaran el director d’Unicef Andorra, Albert Mora, el cuiner Carles Flinch, influencer gastronòmica Regaderafodie i la escriptora i emprenedora Lara De Miguel.

Tot seguit, a partir de les 20h, tindrà lloc l’habitual duel entre esportistes del país i la plantilla del MoraBanc Andorra, amb participació per exemple del pilot de Motos Pol Espargaró; els ciclistes Carlos Verona i Seep Kuss, el futbolista Ilde Lima i Marina Fernandez com ambaixadora del futbol femení al país; la palista Laura Pellicer, la jugadora de rugbi Noelia Pauls o el Pau Capell com a ultra trail runner, entre d’altres.

Tot això ho podreu veure en directe, al Prat Gran d’Escaldes-Engordany, a partir de les 19h. No hi falteu. El Champions For Unicef us espera.

Deixa un comentari

Previous post Adrià Regada presentat com a nou integrant del Caja Rural Alea
Next post Tomàs Lomero envia a la FAN a la Comissió Jurídica esportiva de Govern