El Comitè Organitzador selecciona l’equip de derrapadors de les Finals de la Copa del Món Andorra 2023

Oferir les mateixes condicions de duresa a les pistes Avet i Àliga des del primer a l’últim esquiador que surt a competir. Amb aquest objectiu haurà de treballar l’equip de derrapadors de les Finals de la Copa del Món d’esquí alpí Andorra 2023. Els tècnics al capdavant de les proves han estat seleccionant, durant els últims tres dies, entre un centenar de monitors de l’Escola d’Esquí i Snowboard dels sectors de Soldeu El Tarter i Pal Arinsal de Grandvalira Resorts, que s’han presentat per optar a aquestes tasques de cara a l’esdeveniment. Tal i com ha explicat el director de cursa, Santi López “son esquiadors experimentats que ens donaran un molt bon cop de mà en els preparatius previs i durant les curses. Son una part fonamental per mantenir dura la base dels traçats. Aquests dies hem estat fent diferents test i entrenant les diverses modalitats de derrapar”.

En total seran 90 els derrapadors que formaran part de l’equip de pista: 40 seran escollits de l’Escola d’Esquí i 50 seran voluntaris amb perfil expert del país i de destinacions de proximitat.

Durant les setmanes prèvies a l’esdeveniment, les pistes Avet i Àliga s’estan treballant amb els equips de neu de cultiu i màquines trepitjaneu. Pròximament s’afegiran els equips que instal·laran les xarxes de protecció per garantir la seguretat durant les curses.

Deixa un comentari

Previous post L’equip tècnic de les Finals de la Copa del Món Andorra 2023 participa en els preparatius del descens a Kitzbühel
Next post Puig entra al top15 del gegant dels Mundials d’Espot

Descobriu-ne més des de ElPrincipat.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continua llegint