El Comú d’Andorra la Vella vol iniciar quan abans millor, les obres de reconstrucció de Serradells

El cònsol menor d’Andorra la Vella, David Astrié ho va anunciar el passat dijous, en el ple del consell del comú. “Batllia ha iniciat el procediment per desencallar les obres de la piscina del Serradells”. En aquest sentit Astrié aquest divendres ha estat clar al dir que “ens congratulem per aquesta decisió però encara hi ha tretze dies per poder apel·lar -la” per afegir “el que volem es que les obres comencin quan abans millor”.

I és que de l’incendi i les seves conseqüències, s’ha esdevingut un procés judicial per decidir qui s’havia de fer càrrec de les indemnitzacions i de més. El peritatge encarregat pel comú d’Andorra la Vella valorava el cost en 4 milions d’euros, una quantitat que ja ha estat abonada al comú i que està preparada per destinar-la en la reconstrucció. La defensa va programar un contra peritatge que ha estat el que ha provocat l’endarreriment actual (havien de començar les obres a principis de setembre i a finals d’octubre encara no s’han iniciat).

Amb tot això, el concurs d’adjudicació de les obres de reconstrucció ha estat atorgat a Locubsa que com molt bé ha dit Astrié “està preparada perquè quan li diguem endavant, començar les obres”.

El cònsol menor de la capital del Principat, el que sí que vol deixar molt clar és que “des del comú d’Andorra La Vella som els primers que volem que “comencin les obres com més aviat millor”. Astrié ha afegit “som conscients que la FAN reclama una piscina de 50 m però també som conscients que la població també li cal una piscina a Andorra la Vella”.

L’adjudicació a Locubsa fa que l’oferta presentada sigui inferior als diners que el comú pensava destinar, això farà que “el comú estigui preparat per fer front a aquesta obra immediatament” ha dit Astrié

Ara, tal com reconeixia Astrié “ens cal esperar els tretze dies per si hi ha impugnació o no” per seguir afegint “si en aquest termini no hi ha res, la batlle decidirà en conseqüència”.

Deixa un comentari

Previous post Jiménez Kasintseva a “semis” de Plovdiv
Next post Cardelús segueix millorant a Motorland en Moto2

Descobriu-ne més des de ElPrincipat.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continua llegint