El comú d’Escaldes-Engordany patrocina l’equip de capacitats especials del Morabanc

Aquest dimecres al matí, a les dependències de la corporació comunal escaldenca, ha tingut lloc la signatura del conveni de col·laboració entre el BCA Morabanc, representat pel seu President Gorka Aixàs, i el Comú d’Escaldes-Engordany, de la mà del Cònsol menor, Joaquim Dolsa.

El conveni, signat per a l’exercici 2020-2021, formalitza la col·laboració entre les dues entitats, destacant el patrocini per part del comú escaldenc de l’equip de capacitats especials del Morabanc, formant part així del nom de l’equip que passarà a anomenar-se “BC Morabanc Escaldes-Engordany”. L’equip de capacitats especials tindrà com a seu dels seus partits el pavelló del Prat Gran.

D’altra banda, el primer equip BCA Morabanc celebrarà, al mateix pavelló del Prat Gran, un partit amistós de pretemporada en el marc del “Trofeu Escaldes-Engordany”. També es durà a terme, al mateix recinte, el partit benèfic i d’exhibició “Champions per Unicef” que comptarà amb la participació, al parquet, de personalitats del país i esportistes de renom.

Foto: Comu Escaldes-Engordany.

Deixa un comentari

Previous post Ski Andorra posa a la venta el forfet de temporada a partir del 15 d’octubre
Next post Els clubs decidiran començar la Lliga Multisegur Assegurances, el 25 d’octubre