El Crema Torrons lliura la seva recaptació a AMIDA

El passat dissabte 29 de febrer va tenir lloc al centre de LAUesport l’entrega solidària del crema torrons que es va dur a terme el passat 23 de desembre del 2021. Com bé va apuntar el seu director Oscar Balcells, “LAUesportva néixer amb l’objectiu de fomentar els hàbits saludables a través de l’esport, i també diferenciar- se i posicionar-se com una entitat que es preocupa pel desenvolupament i implicació en projectes socials”.

Per aquest motiu, tot el recaptat per aquesta proposta que consistia en intentar fer 100 vegades 100 metres a la piscina, ha estat destinat íntegrament a AMIDA, que segons la seva presidenta Agustina Grandvallet “és una quantitat que anirà íntegrament adreçada a una campanya de conscienciació de la població”.

A més, Balcells assegura que “esdeveniments com el Crema Torrons i projectes comMovlavo d’altres per a la Gent Gran donen, resposta aquest tarannà que persegueix LAUesport per poder ajudar a associacions com AMIDA, amb la que esperem poder seguir col·laborant en el futur.”

Deixa un comentari

Previous post Mijares 23a a l’eslàlom de Zell am See, la seva millor cursa en Copa d’Europa:
Next post Koldo Alvarez de Eulate renova fins el final del 2023 com a seleccionador nacional