El CV Encamp debuta amb derrota davant el Sant Martí 1-3

El CV Encamp ha debutat, per fi, a la temporada 2020-21 i ho ha fet amb derrota davant el Sant Martí per un 1-3. Els de José Garcia han iniciat el partit guanyant el primer set, cosa que donava esperances per fer un bon resultat final. Tot i això els visitants han estat molt contundents a la segona màniga  han sumat a favor per 14-24. La clau del partit ha estat en el tercer set, quan els encapadans han tingut de sumar una victòria parcial que al final ha caigut de costat visitant 24-6 de la mateixa manera que el quart set, que amb un 16-25 ha finiquitat el matx.

El partit que s’ha disputat amb unes extraordinàries mesures de seguretat ha transcorregut amb la màxima normalitat.

Tant els jugadors com l’entrenador José Garcia s’han mostrat molt contents del joc que han realitzat i de l’estat de forma en el qual han arribat els encampadans a aquest primer partit de la temporada, després de quasi 9 mesos sense competir.

Deixa un comentari

Previous post El Sideco FC Encamp cau davant el Linx 7-9, en el seu primer partit després de vuit mesos
Next post Victòria de l’FC Andorra 1-0 davant el Barça B