El CV Encamp ja ha trepitjat pista

Dimecres al vespre, l’equip sènior del Club Voleibol Encamp va tornar als entrenaments oficials a pista amb pilota amb l’objectiu de preparar la temporada d’enguany que arrencarà el pròxim 10 d’octubre. A causa de la crisi sanitària derivada de la Covid-19, els jugadors no havien pogut realitzar entrenaments al seu principal terreny de joc. Però, per tal de mantenir la forma física durant les últimes setmanes dels mesos d’estiu, han estat entrenant als terrenys de joc de voleibol platja situats al Parc Central d’Andorra la Vella així com fent sortides de curta i llarga distància a les muntanyes del Principat.
Sota les ordes de José Garcia, que torna a liderar l’equip un any després de la seva sortida, l’equip al complet va realitzar un entrenament físic amb un primer contacte amb la pilota per tal de retrobar sensacions a la pista i poder analitzar l’estat físic actual de la plantilla.
L’equip sènior afronta aquesta temporada atípica amb uns objectius clars: tornar a trobar el seu millor joc, millorar els resultats de la temporada passada i consolidar-se com a equip. Les novetats més destacades de la temporada són la tornada al terreny de joc de Javi Borrego, Christian Salvador, ja recuperat de la seva lesió al genoll així com la reincorporació de Carlos Nunes de Melo. La versatilitat d’aquest nou equip, amb una barreja de jugadors joves i veterans, poden optar a ser en les primeres posicions de la lliga.

Deixa un comentari

Previous post Andorra juga contra Letònia a l’estrena de la Nations League
Next post Encamp penjarà el “complert” degut a l’Spartan Race