El CV Encamp masculí cau 3-0 a Reus

El CV Encamp es desplaçava a Reus amb l’objectiu de sumar punts contra un líder que s’havia mostrat molt solvent fins ara, però va caure per un contundent 3-0. En un primer set ajustat on el bloqueig va funcionar molt bé als del Principat, la recepció va ser la part més complicada que va impedir poder lluitar fins al final. El segon set, els encampadans han segit igual. Un bon inici de set no es va veure recompensat a causa dels problemes en recepció. Al tercer set, el CV Encamp no ha pogut fer res per contrarestar el joc locals.
Amb aquest resultat l’equip es manté dintre dels 4 primers que es classifiquen per al play-off de catalana a l’espera de la segona volta que iniciaran dissabte vinent a casa contra el CV Salou.

Segeix la ratxa negativa del sènior femení

Per la seva banda, el sènior femení encampadà continua amb la mala ratxa. Les del Principat, molt disminuides per les baixes de dues jugadores important es van desplaçar a Premià de Dalt on van caure 3-1. Les encampadanes encara no coneixen la victòria en la segona volta.

Deixa un comentari

Previous post Victòria 2-8 de l’Andorra HC a Piera
Next post Àlex Rius, 5è al primer eslàlom FIS de Les Menuires