El CV Encamp renuncia a la 1a divisió espanyola

El Club Voleibol Encamp arrenca una nova temporada 2021-2022 amb molts canvis fora i dins de la pista de joc. L’objectiu principal d’enguany, marcat per la Junta Directiva del club, amb l’aprovació unà nime dels jugadors de l’equip sènior, és el de fer créixer la base juvenil del club perquè aquest, tingui el seu futur garantit i es pugui gaudir d’un equip sènior durant moltes més temporades.

Per a poder complir amb aquesta nova visió de futur, es comunica que l’equip sènior masculı́ competirà, aquesta temporada, a Primera Catalana, renunciant aixı,́ a la seva plaça a Primera Nacional. El club fa aquest pas enrere per a poder donar, als jugadors més joves, l’oportunitat d’entrar a la pista de joc, en alguns partits, amb l’equip sènior i aixı,́ garantir la continuıẗ at del club en les categories més altes.

Respecte a les categories inferiors, el Club Voleibol Encamp mantindrà els dos equips juvenils masculins actuals amb més de 40 nens que comprenen les edats d’entre 15 i 18 anys. Aquests jugadors estaran dividits en dos grups d’entrenament, però només hi haurà un equip que competirà, seguint amb la mateixa dinàmica de la temporada passada. A més, s’anuncia que el club ha Ritxat, de nou, Adrián Garrido com a nou entrenador de la base amb l’objectiu de seguir-los formant i decidint, juntament amb José Garcia, entrenador de l’equip sè nior, quins jugadors juvenils aniran incorporant-se, a poc a poc, amb els sè niors.

Malauradament, l’equip juvenil femenı́ no tindrà una continuıẗ at aquesta temporada. Un bon nombre de jugadors han marxat a estudiar a fora, altres han pres la decisió de no seguir jugant al voleibol i les restants, se’ls ha donat la possibilitat d’integrar-se a altres clubs del paıś .

Pel que fa a l’inici dels entrenaments i de la nova temporada, es preveu que l’equip sènior comenci a entrenar la setmana vinent per a arrencar, amb la competició , al mes d’octubre. Els juvenils arrencaran els entrenaments a mitjans de setembre, un cop el Comú d’Encamp, doni el seu vistiplau amb les mesures de seguretat i sanità ries derivades de la Covid-19.

Deixa un comentari

Previous post Andorra guanya 2-0 a San Marino
Next post Ja ha començat La Sportiva Andorra Trail