El CV Encamp torna de Barcelona amb un punt que pot valdre or

Amb només set jugadors, el CV Encamp es va desplaçar dissabte a Barcelona a jugar davant el Sant Martí, quart classificat de la competició, aconseguint un punt molt valuós que pot valdre or al final de la competició.

El partit va començar amb amb errades de recepció que donavan l’avantatge al rival. Els encampadans reaccionaven, sobretot des de la línia de saque, que feia que el marcador s’ajustés. Tot i això, el primer set es decantaria pels locals 25/22.

En el segon set, el CV Encamp va sortit molt més concentrat. Això va permetre dominar en totes les facetes del joc, a més de no donar cap opció als locals que veien com els tricolors aconseguien un resultat abultat 15/25.

La tercera mànega va ser molt igualada i va provocar la reacció local. Dominants els darrers punts, el Sant Martí va aconseguir guanyar la mànega 25-23, tot i que els encampadans varen lluitar fins al final per impedir-ho.

En el 4rt, el CV Encamp va lluitar sense parar per al menys emportar-se un punt del desplaçament a Barcelona, i així va ser. En un set lluitat que no es va decantar fins el darrer instant 23-25, en una mostra de la igualtat que va haver-hi en tot el partit.

En el tie-break, l’equip va sortir amb ganes per aconseguir la victòria final. Els encampadans varen diposar de dues pilotes de partit, però el Sant Martí va saber aixecar, per acabar aconseguint el triomf final per 16-14.

Deixa un comentari

Previous post 28 parelles participen a la Cursa Nocturna d’esquí de fons de la Rabassa