El CV Encamp, un any més a Primera Nacional

El passat 22 de maig, la Real Federación Española de Voleibol ha comunicat al Club Voleibol Encamp que, a causa de la crisi sanitària derivada del Covid-19, se suspèn de forma definitiva la lliga de Primera Nacional. Per tant, aquest any no hi haurà descensos de categoria. En aquesta nova situació esportiva, el club pot anunciar que romandrà un any més a Primera Nacional.

D’altra banda, el Club Voleibol Encamp vol informar que encara que aquesta noticia és molt positiva, l’entitat esportiva es troba en una situació complicada que impedeix saber amb certesa si el club seguirà actiu l’any vinent. A nivell de junta, l’actual president Javier Borrego ja va anunciar el passat 6 de març que no seguiria al capdavant i a data d’avui, el club no ha rebut cap candidatura per a liderar el projecte.

En tercer lloc, cal destacar que la temporada s’està tancant amb dificultats econòmiques, un factor que fa molt complicada la seva continuïtat ja que el 80% del seu pressupost prové d’empreses privades que estan patint una situació molt delicada derivada de la crisi sanitària. Des d’aquí, aprofitem per envia’ls-hi molts ànims i dóna’ls- hi les gràcies per tot el suports que ens han donat en tots aquests anys.

Per tots i cadascun d’aquests motius, el Club Voleibol Encamp ha cregut que era important comunicar de la seva situació actual a tots els seus jugadors, seguidors, amics, membres i altres implicats amb l’esperança que la situació social i econòmica del club esdevingui més positiva per tal de seguir fent allò que més ens agrada, jugar i gaudir del Voleibol.

Deixa un comentari

Previous post Ara toca remar tots junts
Next post Farràs i Buherne, campiones de la Conficopa