El debut de Vicky Jiménez en el Crèdit Andorrà Open serà dimecres a les 19:30 davant Tatjana Maria

El Crèdit Andorrà Open, organitzat per Tennium, portarà el millor tenis internacional al Principat: el primer WTA 125 femení de la història del país.  El torneig es durà a terme del 28 de novembre al 4 de desembre al Poliesportiu d’Andorra.
 
El quadre principal del torneig, que s’ha sortejat aquest diumenge 27 de novembre a les 14 hores ha deixat entreveure alguns encreuaments molt interessants. La cap de sèrie, Shuai Zhang es veurà les cares amb la sèrbia, Nina Stojanovic. Un altre partit a destacar és el que enfrontarà a la cap de sèrie nº6, Sara Errani amb la actual número 35 del rànquing WTA, Sabine Lisicki.

La jove promesa del tenis andorrà, Vicky Jiménez, qui ja ha entrenat avui a la pista central del Crèdit Andorrà Open, s’enfrontarà en el seu primer partit a la cap de sèrie nº3 del torneig, la alemana Tatjana Maria, el dimecres 30 de novembre a les 19:30.  

El director del torneig, Joan Jiménez ha volgut destacar “els bons partits que tindrem ja a primera ronda, amb enfrontaments molt interesants, com el de les dues belgues, Yanina Wickmayer i la cap de sèrie nº2 del torneig, Alison Van Uytvanck”.

Deixa un comentari

Previous post Una mala primera part sentència a l’ENFAF a Cassà
Next post Andrea Henderson aconsegueix l’argent per Andorra en l’individual femení dels PPEE d’Europa