El fang no atura la representació andorrana a Barcelona

L’equip de competició de BTT de la Agrupació ciclista andorrana continua amb el seu calendari de competició dintre del exigent circuit de Copa Catalana Internacional. Aquest cap de setmana l’equip es va desplaçar fins a la muntanya de Montjuïc de Barcelona per disputar una prova exigent per les condicions meteorològiques.
La cursa de categoria cadet es va disputar sota una intensa pluja que va endurir tota la prova. Els corredors havien de donar quatre voltes a un circuit que es va tornar complicat per la gran quantitat de fang. Entre els resultats mes destacats està la 7º posició de Adrià Regada que el coloca al podium (3º) de la Classificació general, també important el rendiment de Roger Turné que va ocupar una 28º posició i una molt bona actuació de Bernat Sasplugas que va entrar en 41º posició.
Entre el júniors va disputar la prova Nuno M. Gomes, que va signar una gran actuació ocupant la posició 46º poden acabar totes les voltes i seguir sumant punts a la general. Els juniors havien de fer sis voltes al circuit que estava en condicions molt dures degut al fang.