El FC Andorra cau 0-1 davant el Mirandés i trenca la ratxa de vuit partits sense perdre

El Mirandés ha posat fi a la ratxa de vuit partits sense perdre després d’endur-se el triomf per la mínima gràcies a un gol de penal en la segona meitat. En un partit molt igualat i amb domini altern, l’Andorra ha vist com se li escapaven els punts en un ràpid contracop que ha acabat amb un penal transformat pel golejador Raúl García. Just abans del 0-1, Pampín havia estavellat una canonada al pal i els tricolors havien reclamat un penal sobre Sinan Bakis.

Els visitants han entrat millor al partit i durant els primers vint minuts han dificultat la possessió tricolor i s’han mostrat més còmodes sobre el terreny de joc. Tot i això, més enllà d’un xut desviat de Prados al minut 4 gairebé no s’han apropat a la porteria avui defensada per Raúl Lizoain. Passat el primer tram, l’Andorra ha anat agafant el to al partit i el primer en apropar-se al gol ha estat Hector amb un xut desviat amb la cama dreta (32′). Aquí han començat els millors minuts tricolors: el Mirandés ha replicat poc després en una gran jugada de Raúl García, però els d’Eder Sarabia han gaudit de fins a tres ocasions clares per trencar la igualada. Primer Bakis ha xutat fora, poc després ho ha provat Molina amb una forta canonada i, just abans del descans, Álex Pastor ha rematat de cap per sobre el travesser.

Les bones sensacions del final del primer temps han desaparegut després del descans i, a la represa, s’ha tornat a veure un partit sense gaire activitat a prop de les dues àrees més enllà d’un xut de Roberto López, ben salvat per Lizoain. A partir del minut 70, l’Andorra s’ha tornat a animar: després d’una gran jugada col·lectiva, l’equip ha demanat un penal per empenta a Bakis quan ho tenia tot a favor per marcar, just després Germán ha topat amb el cos del porter i, al 78′, ha arribat la més clara amb una canonada al travesser de Pampín.

Però el que ha acabat arribant ha estat el gol visitant. Al 85′, després d’un ràpid contracop conduït per Gelabert, Llabrés ha caigut dins l’àrea davant la sortida de Lizoain i, des dels onze metres, Raúl García no ha perdonat per anotar el 0-1 que ja seria definitiu.

Foto i text: FC Andorra.