El Govern rep la delegació andorrana dels Special Olympics

El cap de Govern, Xavier Espot; la ministra de Cultura, Joventut i Esports, Mònica Bonell, i el secretari d’Estat d’Esports, Alain Cabanes, han rebut aquesta tarda la delegació dels Special Olympics que representarà Andorra a Berlín. “L’esport és un llenguatge universal que supera les diferències culturals, socials i religioses i aconsegueix unir les persones”, ha ressaltat Xavier Espot, el qual ha desitjat els esportistes molta sort i que gaudeixin de l’experiència viscuda.

Espot també ha agraït la tasca de la institució Special Olympics, “que treballa per fomentar els valors de l’esforç, la companyonia, el treball en equip i el respecte a través de la pràctica de l’esport de les persones amb diversitat funcional”, i ha reconegut la feina feta per tota la gent que en forma part, des de la junta directiva fins als entrenadors, voluntaris i, sobretot, a la setantena d’esportistes que són l’ànima i la raó de ser.

La delegació andorrana que es traslladarà a la capital alemanya està formada per tretze esportistes, dos caps de delegació, sis entrenadors i una persona encarregada dels aspectes mèdics. Andorra tindrà representació en sis esports: gimnàstica rítmica, boxa, atletisme, bàdminton, judo i natació.

Els mundials se celebraran del 17 al 25 de juny a Berlín. El primer dia, abans de la gala d’inauguració dels jocs, l’Ambaixador d’Andorra a Viena, Jaume Serra, rebrà la delegació dels Special, que viatjarà uns dies abans per realitzar una estada prèvia a la ciutat alemanya d’Olsberg, entre el 12 i el 15 de juny, on se’ls ensenyarà sobre la cultura i les tradicions del poble.

Recepció dels esportistes que participaran als Jocs Mundials Special Olympics de Berlin.06-06-2023. Foto: SFGA

Deixa un comentari

Previous post L’Spartan Race arriba amb xifres rècords
Next post L’equip de fons de la FAE també de pretemporada