El HC Serradells empata a 26 a la pista de l’OAR Gràcia Sabadell

Els juvenils del HC Serradells han empatat a 16 a la tercera jornada de la Fase Classificatòria Sèrie A3 de Lliga Catalana al terreny de joc de l’OAR Gràcia Sabadell, els dos equips amb empat a punts es jugaven el lideratge de la classificació a falta de dues jornades.

La falta d’efectivitat de l’equip tricolor en el primer període ha permès a l’equip local treure un avantatge de quatre gols en el marcador (16:12).

En el segon període l’equip andorrà ha millorat l’afectivitat, la bona actuació defensiva, l’encert ofensiu i les aturades essencials del porter andorrà, han fet que l’equip tricolor agafes una ratxa positiva que ha permès situar-los a un gol per davant del marcador quan faltaven trenta segons per acabar el partit on l’equip local ha reaccionat i ha provocat uns set metres que els ha permès l’empat del partit.

Edgar Serra, tècnic de l’equip tricolor, està satisfet amb el treball realitzat pels seus jugadors malgrat la falta d’encert davant la porteria del primer període, però destaca “la bona actuació de l’equip en el segon temps que ha permès remuntar el marcador i dominar el partit durant la segona part, sumar un punt i seguir liderant la classificació”

El proper partit es disputarà el 15 de maig a Andorra, contra l’Handbol Esportiu Castelldefels.

Per altra banda, l’equip Infantil va guanyar a l’Handbol Igualada al pavelló Germans Riba d’Ordino (28:18). L’equip andorrà va realitzar una magnífica primera part que va situar a l’equip local amb un avantatge de deu gols (19:9). En el segon període l’equip local va ser irregular i va permetre a l’equip visitant apropar-se al marcador, però l’equip tricolor tenia una renta important de gols a favor que els va permetre sumar els dos punts.

Dot Frases, jugador de l’equip tricolor, comenta; “Ha estat un partit intens, però no podem abaixar els braços i confiar-nos, hem de seguir treballant i millorant dia a dia, és important poder continuar competint per posar en practica el que estem aprenent durant els entrenaments”.