No venia de gust perdre en el primer partit a la Bombonera en molts mesos i el 84-86 d’avui al final dels 40 minuts no ha deixat un regust dolç en el paladar dels aficionats tricolors. Hi havia ganes de bàsquet i la pretemporada fins ara havia deixar sensacions molt positives. Avui no tot ha estat un desastre però un Força Lleida que ha fet un gran partit ha acabat imposant-se al final i emportant-se el Trofeu Andorra la Vella. Ha pogut guanyar qualsevol dels dos, de fet el MoraBanc Andorra ha tingut un tir d’Speight per fer-ho que no ha entrat però la sensació és que els visitants han estat l’equip que ha rendit millor avui. El Lleida venia amb baixes i amb pocs jugadors i els de Gerard Encuentra amb un joc basat en el tir exterior han fet medicina d’aquesta precarietat. Pel MoraBanc avui no han jugat Borg i Rubio amb molèsties i només començar Luz ha notat unes molèsties musculars que l’han fet sortir del partit per precaució. El cas, intentant no perdre el fil, és que en les dates en les que arriba el partit conté una gran quantitat d’informació interessant pel MoraBanc Andorra perquè descriu el bàsquet que es trobarà al davant a la Lliga Leb. Una competició que no perdona si no poses els 5 sentits, amb un bàsquet de molt contacte i equips que juguen de motes maneres diferents. Avui, per exemples, el Lleida ha fet un arma de les seves carències i s’ha acabat emportant el partit. Per tant, informació molt valuosa pels importants reptes que té l’equip de Natxo Lezkano aquesta temporada.

El partit ha anat més o menys com ha acabat. Molt igualat tota l’estona. El Lleida vertical per fer espai pels tiradors i amb caràcter per anar el rebot i el MoraBanc buscant fer valer la seva varietat de recursos. 26-26 en acabar el primer quart i 48-42 abans del descans. Semblava que si els tricolors enganxaven dues o tres bones defenses podrien marxar. Error. El Lleida sempre ha tornat i ha arribat molt viu al final. Suficient per endur-se una victòria de mèrit però no la Lliga Catalana LEB. Dijous a les 18h45 la competició serà del MoraBanc Andorra si guanya al Barris Nord per més de 3 punts.

Foto i text: BCA.

Deixa un comentari

Previous post L’Abarset de Grandvalira es convertirà en el focus de l’Ski Festival durant les Finals de la Copa del Món Andorra 2023
Next post Gerard Mora guanya a Sant Vicenç dels Horts