El KH7 Epsilon Team amb Jordi Ballbé acaba dintre del top 25 la novena etapa del Dakar 2022

L’experiència amb més de trenta anys participant en el Dakar de Jordi Juvanteny, ha estat clau perquè el MAN 6×6 del KH-7 Epsilon Team per donar vida a l’equip després d’una novena etapa complicada. El motiu una olla de dunes que s’ha convertit en una trampa per a molts camions, però de la que el KH7 Epsilon Team ha sabut sortir-ne amb molta habilitat.

El que teòricament havia de ser una etapa senzilla, de transició per a molts, no ho ha estat pertot el món. El KH-7 Epsilon Team, que fins al moment feia una etapa sense complicacions s’ha trobat en un embolic que, per fortuna, se n’ha pogut sortir “hi havia mínim, set camions més i molts d’ells s’han quedat dintre. Per sort, nosaltres teníem les mans de Jordi Juvanteny amb una habilitat excel·lent, ha fet fàcil que no ho era tant. Tant Fina com jo no ho veiem clar, així i tot Jordi ha estat immens” explicava el navegant andorrà de l’equip, Jordi Ballbé.

Una jornada més, l’equip ha aconseguit sortir-ne de tots els obstacles per finalitzar l’etapa en una sòlida 30a posició amb la qual es manté en el top 25 de la general.

Dimecres, el Dakar deixa Wadi Ad Dawasir i es dirigirà a Bisha, en la que serà l’avantpenúltima etapa d’aquesta 44a edició del Dakar. Per davant, tot un desafiament de 759 kilòmetres, dels quals 375 seran d’especial.

El KH7 Epsilon Team a l’etapa 9. Foto: KH7 Sport.

Deixa un comentari

Previous post Martí-Llobera entren en el top20 de la classificació general de vehicles lleugers del Dakar 2022
Next post Jimenez Kasintseva cau 7-6, 6-7 i 4-6 davant Rakhimova a la segon a ronda de la prèvia de l’AO

Descobriu-ne més des de ElPrincipat.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continua llegint