El KH7 Epsilon Team de Jordi Ballbé gaudeix com mai d’una etapa del Dakar

El KH-7 Epsilon Team ha exhibit, en aquesta sisena etapa del Dakar 2022, la seva versió més “fun“. Després de la difícil jornada de l’etapa cinc, aquest divendres el trio format per Jordi Juvanteny, Fina Roman i l’andorrà Jordi Ballbé han gaudit “com mai” d’una etapa del Dakar. El trencament d’una de les ballestes davanteres i els nervis han quedat oblidats.

Amb el MAN 6×6 en perfecte estat de revista, aquest divendres començava la darrera etapa abans d’arribar a la primera jornada de descans. L’equip ha arrencat l’especial a un ritme infernal, ja que la primera part del recorregut estava format per pistes ràpides i espais oberts. Després dels trenta primers kilòmetres, el KH7 Epsilon Team ha decidit reduir el seu ritme per intentar mantenir intacta la mecànica del vehicle.

D’aquesta manera la tripleta del KH-7 Epsilon Team ha continuat l’etapa, amb un ritme més calmat i tranquil, superant les zones amb més dificultats de recorregut sense cap ensurt, fins que ha arribat la darrera part de l’especial que consistia en 40 kilòmetres de dunes de nivell mitjà (1 i 2). Allà Juvanteny ha gaudit com un nen petit, ha anat a un ritme alt, fent el gaudi dels seus companys de cabina.

“Bàsicament, ens ha costat treure’l de l’etapa, perquè si per ell fos, ens haguéssim quedat una estona més a les dunes. En general ha anat molt bé, no hem tingut problemes i ha estat un dia fantàstic”, ha assenyalat el navegant del Principat, Jordi Ballbé.

JuvantenyRomán i Ballbé han creuat la meta del tram cronometrat en 35a posició després de 5 hores, 16 minuts i 31 segons i es troben a la 26a posició de la general de camions, a les portes del top25. Dissabte, dia de descans que servirà per carregar piles.

El KH7 Epsilon Team ha gaudit com mai d’una etapa del Dakar. Foto: KH7 Sport.

Deixa un comentari

Previous post Gran eslàlom d’Àlex Rius que puntua a la Copa d’Europa d’Alemanya
Next post Tremps i Rullan guanyen la Cronoescalada Nocturna Grandvalira

Descobriu-ne més des de ElPrincipat.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continua llegint