El KH7 Epsilon Team de Jordi Ballbé ja és 25è a la general de camions del Dakar 2022

El KH-7 Epsilon Team continua amb pas ferm en el Dakar 2022. Avui ha tocat un dels plats forts d’aquesta edició, una llarga especial de gairebé 400 kilòmetres, dels quals la meitat han estat dunes, algunes d’elles de gran dificultat. Tot i això, Jordi Juvanteny, Fina Román i l’andorrà Jordi Ballbé han signat una actuació excel·lent que els ha permès pujar un lloc més a la classificació general, on ja són 25 ns.

El Dakar, en aquest inici de la segona setmana, començar a fer-se notar entre els integrants del camió taronja del KH-7 Epsilon TeamEs reconeixen cansats, però alhora forts per seguir. L’etapa d’aquest dilluns ha provocat encara més esgotament, ja que les dificultats trobades han estat molt grans, especialment les dunes de nivell 3 que en moments, eren veritables murs pels camions.

Molts vehicles han tingut problemes a la primera part del recorregut. Un d’ells, el camió de l’holandès Ben de Groot, que ha rebut l’ajuda del camió taronja batejat també com “L’Àngels del Dakar”.

Després de les dunes, el MAN 6×6 ha seguit fins a Wadi Ad Dawasir, en una segona meitat de l’especial on no ha estat exempta de dificultats: “Ha estat una jornada difícil de navegació. Quan hem arribat a la pista, també ens ha costat perquè els rumbs eren complicats, així i tot la Fina ho ha fet molt bé”, explicava el navegant andorrà Jordi Ballbé.

El KH7 Epsilon Team a la vuitena etapa. Foto: KH7 Sport.

Deixa un comentari

Previous post 23a posició per Martí i Llobera a la vuitena etapa del Dakar 2022
Next post Jiménez Kasintseva passa la primera ronda de la prèvia de l’OA al derrotar Zakharova per 6-3 i 6-1