El KH7 Epsilon Team de Jordi Ballbé mostra la seva cara més solidària

El KH-7 Epsilon Team ha tornat a ser, el “salvador” de fins a tres equips han pogut continuar en cursa gràcies al caràcter solidari dels seus tripulants, entre ells l’andorrà Jordi Ballbé que no han dubtat en aturar-se i ajudar-los.

L’especial cronometrada d’aquest dimecres, la més llarga d’aquest Dakar amb 465 kilòmetres, ha presentat un perfil variat amb zones ràpides, una part intermèdia de dunes i un final amb pedres i fang. Jordi Juvanteny, Fina Román i Jordi Ballbé no han tingut molts problemes per completar-la després de 7 hores, 53 minuts i 15 segons de conducció i navegació, en la 32a posició.

Finalment, el KH-7 Epsilon Team ha aconseguit travessar la línia d’arribada i continuar fins a Riad, on els quatre dies vinents estarà “plantat” el campament. Tot i les diverses aturades, el KHEpsilon Team continua pujant posicions. Actualment, ocupa la 29a posició general de ca mions.

El dijous Jordi Juvanteny, Fina Román i Jordi Ballbé disputaran la cinquena etapa del Dakar, la penúltima abans de la jornada de descans, que tindrà un total de 346 kilòmetres d’especial i 214 d’enllaç.

El KH7 Epsilon Team ja va ajudar a l’Iveco Fesh Fesh d’Albert Llovera a l’etapa 1B. Foto: KH7 Sport.

Deixa un comentari

Previous post Ajornat el partit del Morabanc davant l’Slask Wroclaw de l’EuroCup
Next post L’Inter Escaldes fa d’esparring d’un FC Andorra que el derrota 2-1 en 80 minuts

Descobriu-ne més des de ElPrincipat.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continua llegint