El Llemotges guanya el Trofeu Vila d’Encamp

El Limoges CSP s’ha endut aquest vespre el V Trofeu Encamp de bàsquet davant del BC MoraBanc Andorra per 77 a 82. Laura Mas, cònsol major d’Encamp, ha fet entrega del V Trofeu Encamp al Limoges CSP com a guanyador del partit. L’equip forma part de la lliga francesa i per segona vegada realitza estada a Encamp.

La cònsol major ha agraït als dos equips la predisposició per acudir a aquest trofeu que “es consolida com a cita esportiva al país” i ha afegit que ”és una molt bona oportunitat per gaudir de l’esport d’alt nivell”. La cònsol major també ha valorat molt positivament la incorporació d’un segon partit al trofeu en categoria femenina “per donar visibilitat a la realitat de l’esport”. Aquest segon partit tindrà lloc dijous vinent, 31 d’agost, a les 20:00 entre el Barça CBS i el Cadí la Seu. 

El complex Esportiu ha acollit una bona representació de públic que no s’ha volgut perdre l’estrena del BC MoraBanc Andorra, que clou la seva estada de pretemporada a la parròquia.

En relació, el conseller d’Esports, Infància i Joventut, Xavier Fernàndez, ha destacat que el públic “sempre respon” davant d’un partit com el d’avui, “on el MoraBanc disputava el primer partit de la pretemporada. Hem gaudit d’un bon partit de bàsquet i ara toca esperar al del proper dijous”. A més, ha afegit que “l’estratègia del comú és incentivar el turisme esportiu i familiar, i això passa per portar activitats com aquesta, no només a nivell amateur sinó també en l’àmbit professional, com avui”.

D’altra banda, el president del BC MoraBanc Andorra, Gorka Aixàs, ha agraït “al comú d’Encamp l’organització del Trofeu, que ha permès engegar la pretemporada del MoraBanc” després de la tornada a l’ACB.

Finalment, l’entrenador del BC MoraBanc Andorra, Natxo Lezkano, ha explicat que el d’avui era “el primer partit. Venim de tres dies amb molta càrrega d’entrenament al Pas de la Casa i avui ja estava previst jugar un partit amb les cames una mica cansades”. Tot i això, “estic satisfet amb el treball que hem fet. M’ha agradat l’actitud en general i veure que coses que hem treballat han anat sortint i que hi ha connexions de l’any passat que encara mantenim”.

Deixa un comentari

Previous post Berta Miquel acaba 73a el mundial de rítmica de València
Next post Andorra al mundial IPSC

Descobriu-ne més des de ElPrincipat.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continua llegint