El missatge d’Ibón Navarro a Todorovic

L’entrenador del Morabanc Andorra va fer una piulada a les 00:34, tot just finalitzar el partit i totes les obligacions que van amb el càrrec de la final de la lliga catalana que “diu molt”. L’entrenador eukaldun ha tingut unes paraules per qui fins fa poc va ser el seu jugador Dejan Todorovic. De tots és sabut que la seva lesió de triada quan estava a Múrcia va fer que pogués venir a Andorra a recuperar sensacions. El seu “caché” d’internacional serbi va fer impossible que els conjunt tricolor pogués fer factible les seves remuneracions, un cop recuperat. Diumenge, Deki es va tornar a lesionar de gravetat: creuat anterior del genoll esquerre.


Doncs bé, Todorovic s’ha tornat a lesionar de gravetat. Tot va passar en el minut 11 quan l’extricolor corria un contracop a l’amistós que jugaven en el Magariños de Madrid, Estudiantes i el seu nou equip l’Iberostar Tenerife. Todorovic volia fer una esmaixada i el jugador local Alec Brown va fer-li una falta a l’aire per intentar aturar-lo amb la desgràcia que a la caiguda es va provocar la lesió. Todorovic ràpidament va veure la gravetat de la lesió al no parar de cridar de mal.


Segons ha informat el club canari, Deky ha patit “un trencament del lligament del creuat anterior del genoll esquerre”. S’espera la baixada de la inflamació per passar per quiròfan.

Des d’elPrincipat.com també volem enviar-li una forta abraçada, molt ànims i força per la seva recuperació.


Фуерка Деки !!

 

Foto: Iberostar Tenerife

Deixa un comentari

Previous post Robert Ramos torna a l’FC Santa Coloma
Next post Nahuel Carabaña, tercer de la Copa d’Espanya